dijous, 22 d’octubre del 2009

BBC is here !!!

Avui hem tornat a comprovar que fer plans no serveix de massa. Al darrer missatge que varem rebre ahir al vespre, els anglesos ens deien que sortirien de Marraqueix cap a quarts de vuit del matí. Sortint a aquesta hora i sense còrrer pots ser a Ouarzazte a les 11 del matí. I així és com varem quedar. A les onze del matí davant l'hotel Royal.

Nosaltres a les 9 ja estavem afaitats, esmorzats i fent plans d'anar a Ait Ben Haddou així que arribessin els periodistes. I entre pla A i pla B ens ha arribat un SMS que tot just sortien de Marraqueix. Hem passat al pla C: anem a conectar-nos una estona a Internet a posar ordre a les fotos i correus.

Cap a un quart de dotze un altre missatge: hem parat a 50 Km de Marraqueix perque hem vist algunes papallones i una oruga.... Aqui si que hem flipat. Una oruga? Però si aqui n'hi ha milers!!!!!! a 50 km de Marraqueix? Encara els en falten 250!!!

El sol cada cop estava mes alt i el dia era el mes caluros des que varem arribar. Ja no sabiem que fer per passar l'estona. L'exces de te ens ha posat nerviosos i no podiem parar quiets. Hem enviat un missatge als viatgers: Quan passeu el coll de Tichka feu un missatge. D'aquesta manera teniem un marge d'una hora. I ens n'hem anat a donar un volt.

Aixi ha sigut com hem trobat una zona ajardinada amb unes compostes grogues plenes de Cynthia. Encara no sabiem que serien l'estrella del dia.

From Cynthia Marroc Tardor 2009

El missatge de resposta ha arribat a les dues menys deu. Deia que passat el coll havien comprat unes pizzes i que menjaven tot vinguent. Hem anat a dinar i a fer el te (el tercer del dia) per esperar-los. Mentre esperavem ens distreiem veient passar cotxes de guiris i preguntant-nos: seran aquests? seran aquells? Vindran amb 4x4? Seran joves o grans?

De cop s'ha acostat una parella de nois joves, han mirat la terrassa de dalt a baix i han passat de llarg cap a l'hotel. Hem dit seran aquests? I si que ho eren! Que fort! no ens han reconegut. És més, no ens han distingit entre la clientela autòctona! Si que estem integrats...

Aixi ha sigut com hem conegut la Victoria, en Theo i en Graham. Després de dies d'intercanviar mails i sms per fi els posavem cara. Venien amb un 4x4 enorme i ben carregats d'equipatge i material per filmar.

Un cop instal.lats ja eren quarts de cinc de la tarda i ja no valia la pena anar fins a Ait Ben Haddou. I hem decidit tornar a les flors grogues a veure què. I les papallones continuaven alla. Fins i tot semblava que n'hi havia més. A cinc minuts de l'hotel teniem el primer punt de filmació! Al cap de poca estona de ser allà hem comencat a veure interaccions entre individus. Bàsicament baralles entre mascles. En Graham s'ha fet un fart de filmar aquella petita mata de flors.

Ens hem quedat allà fins que ha sigut fosc.

A veure que trobem demà...

From Cynthia Marroc Tardor 2009


From Cynthia Marroc Tardor 2009


From Cynthia Marroc Tardor 2009


From Cynthia Marroc Tardor 2009

1 comentari:

  1. Ep companys!

    Ja veig que esteu a la glòria, hehe, quants dies més estareu filmant?

    Slt,

    G

    ResponElimina