divendres, 23 d’octubre del 2009

De científic a movie star

Divendres anem a passar el dia a Ait Ben Haddou. De bon mati ens n'adonem que les Cynthies no seran les uniques protagonistes. Mentre esmorzem puc veure una copia del pla de treball que en Theo te sobre la falda. Hi ha escrit amb lletres ben grosses: INTERVIEW WITH CONSTANTI.

Ja d'anada cap a la kashba centenaria ens fan parar per prendre uns plans del cotxe a la carretera. Molt amablement em diuen que jo no puc sortir-hi. Exigencies del guio...

De seguida comprovem q son molt professionals. Ho volen repetir tot quatre vegades.

From Cynthia Marroc Tardor 2009

Arribats a lloc traslladem el material fins els camps d'userda. Les Cynthies no ens decebe. Potser ni ha mes que dimarts. Amb una densitat de fins a tres papallones per metre quadrat aquestes petites parceles semblen estudis de filmacio a mida pel proposit dels nostres colegues.

En Graham col.loca la camara al bell mig de la parcel.la mes poblada. Amb el barret posat i la cara plena de crema solar es disposa a passar una estona sota el sol. En poca estona te les primeres actius davant de l'objectiu. A les papallones no sembla importar-los la nostra presencia doncs estan abstretes per l'abundancia de flors liles.

From Cynthia Marroc Tardor 2009
En Theo entrevista en Constan. Mes tard repetiran l'entrevista enmig del camp d'userda.
Mentrestant la Victoria intenta localitzar un tripode perque el que porten s'ha trencat en intentar colocar-li una extensio. Fa trucades a l'oficina de Bristol i a un estudi de filmacio a Ouarzazate.

From Cynthia Marroc Tardor 2009

From Cynthia Marroc Tardor 2009

Havent dinat entrem a la kashba per pujar fins al cim del turo que la corona. Hi esperem veure el comportament anomenat hill-topping en que els mascles es barallen per aconseguir el territori mes ben situat: el punt mes alt del turo.

Quan arribem a dalt hi trobem mes turistes que papallones. La majoria es desinteressen de les explicacions del guia per acabar escoltant una classe magistral d'en Constan sobre la migracio de la Painted Lady. Ens quedem alla dalt fins que marxa el sol.

From Cynthia Marroc Tardor 2009

From Cynthia Marroc Tardor 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada